Masumlar Apartmanı adlı diziye yeni bir transfer

Masumlar Apartmanı adlı diziye yeni bir transfer

41

TRT1 kanalında Salı günleri yayınlanmaya devam eden Masumlar Apartmanı adlı dizi, her hafta yeni bölümü ile birlikte izleyen herkesi ekranlara kilitlemeyi sürdürüyor.

 

TRT1 kanalında Salı günleri yayınlanmaya devam eden Masumlar Apartmanı adlı dizi, her hafta yeni bölümü ile birlikte izleyen herkesi ekranlara kilitlemeyi sürdürüyor. 23 Mart akşamına izleyeceğimiz bölümde tekrardan izleyenlere heyecan yaşatabilecek gelişmeler çok fazla dikkat çekmekte. Dizinin yeni bölümüyle alakalı fragmanında yeni bir tane isim daha ortaya çıkmış olu.

Fragmanı izleyen herkesi şaşırtmakta olan gelişmelerin içinde Gülben ile birlikte Safiye’nin tuhaf durumları, Han’ın kahkahalar içinde olan vaziyeti de dikkatleri çekmiş oldu. Başrollerini Ezgi Mola’nın yanı sıra Birkan Sokullu ile birlikte Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaştıkları dizinin 27. bölümü içerisine Han, İnci’nin tavsiyesiyle beraber nihayet bir terapiste gitmiş olacak.

Gülben’in ise, Esat ve de Esra’yı beraber görmesinin ardından merdivenlerde yaşamış olduğu krizden sonra çok derin bir travma yaşamış olduğu ve eski haline dönmüş olduğu da görülmekte. Masumlar Apartmanı adlı diziye bir terapistin gelecek olduğu tahminleri vardı ancak bu ismin Kırmızı Oda adlı dizide yer alan Binnur Kaya’nın can verdiği Doktor Hanım olacağı zannediliyordu. Yeni bölümün tanıtımı içerisinde ortaya çıkmış olan terapist ise farklı biri.

İki dizinin arasında bir bağ kurulabilmesi hayali ne kadar üzücüdür ki suya düşmüş oldu! Bu gelmiş olan terapist çok farklı terapist! Han’ın gitmiş olduğu kişiyi ilk defa yeni bölümde görmüş olacağız. Tanıtım içerisinde ortaya çıkmış olacak bu karaktere can veren kişi de Seda Akman.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.