Şeref Bey adlı diziyle alakalı çok önemli gelişme

Şeref Bey adlı diziyle alakalı çok önemli gelişme

21

Acun Ilıcalı’nın yılbaşının ardından yayın yaşamına başlayacak olduğu belirtilen Exxen isimli internet platformuyla ilgili olarak çekilecek dizilerin yanı sıra yapımlarla alakalı sürpriz gelişmeler sürüyor.

 

Acun Ilıcalı’nın yılbaşının ardından yayın yaşamına başlayacak olduğu belirtilen Exxen isimli internet platformuyla ilgili olarak çekilecek dizilerin yanı sıra yapımlarla alakalı sürpriz gelişmeler sürüyor. Halen tam bir şekilde ayrıntıları bilinmiyor olsa bile Ilıcalı’nın yeni platformuyla alakalı yapmış olduğu transferler de sürüyor. Kulis bilgisi şeklinde ulaşmış olan söz konusu bu gelişmeler, yeni ve de çok iddialı bir yapımın ayak sesleri olarak öne çıkıyor.

Ardımızda bırakmış olduğumuz günler içerisinde Nurgül Yeşilçay, medya üzerinde çıkan ancak hangi platform üzerinde yayınlanacak olduğu bilinmeyen Vahşi Şeyler adına sahip sitcom dizisinin çoktan çekilmiş olduğu ve Exxen platformunda yayınlanacak olduğunu söyleyip çok fazla şaşırtmıştı. Çok kısa bir zaman öncesinde eşini kaybetmiş olan Özgü Namal’ın ise tekrardan aynı platform üzerinde bir projede yer alacak olduğu gündeme gelmiş durumdayken, bir zamanlara damgasını vurmayı başaran fantastik çocuk dizilerinden biri olan Sihirli Annem adlı dizinin de Süreç film aracılığıyla Exxen platformuyla alakalı 20 bölüm şeklinde çekilecek olduğu gündeme gelmiş durumda.

En son Haluk Bilginer ile birlikte Songül Öden gibi iki tane güçlü oyuncunun yer alacak olduğu Şeref Bey isimli projenin de Exxen adlı platformla alakalı çekilecek olduğu bilgisine ulaşıldı. Ali Atay’ın proje tasarımını yapmış olduğu söz konusu dizinin yönetmenliğini de Onur Ünlü üstlenmiş olacak. Dizi içerisinde Ertan Saban’ın da başrolde yer alacak olduğu ifade edilmekteydi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.